忘忧草家园

[翻唱] 《一个崭新的世界》恭祝钓爷生快

楼主

评分

北国睡莲 + 80 赞一个!

沙发
猪脚是为卿而来,当然师傅不在时

Tell me, princess, now
告诉我,小公主
我: What?

Can i open your eyes?
我可以为你扩展视界
我:is this

Take you wonder by wonder over, sideways and under
带你看尽一幕幕路旁与地下的奇景
On a magic carpet ride
藉著一趟魔毯之旅
我:yes

A whole new world
一个崭新的世界
A new fantastic point of view
一个奇幻而新颖的观点
No one to tell us no or where to go
没有人拒绝我们,告诉我们何去何从
Or say we're only dreaming
或说我们只是在做梦
一个崭新的世界
A Dazzling place I never knew
一个从不认识的眩目地方
But when I'm way up there
但从这里开始
It's crystal clear
我很清楚
That now I'm in a whole new world with you
我和你正身在一个崭新的世界中
Unbelievable sights
不可置信的景观
Indescribable feeling
无法形容的感觉
Soaring, tumbling, freewheeling
尽情翻转、自由地翱翔
Through an endless diamond sky
穿越那无垠无涯如同钻石般的天空
一个崭新的世界
Don't you dare close your eyes
让你不敢闭上眼睛
A hundred thousand things to see
成百成千的事物等你欣赏
Hold your breath - it gets better
摒住呼吸,渐入佳境
I'm like a shooting star I've come so far
我就像一颗来自远方的流星
I can't go back to where I used to be
回不去原来的故乡
一个全新的世界
Every turn a surprise
每个转弯都是个惊喜
With new horizons to pursue
新的地平线等你去捕捉
I'll chase them anywhere
我会追逐它们至天涯海角
There's time to spare
时间用之不竭
Let me share this whole new world with you
让我和你分享这崭新的世界
一个崭新的世界
A new fantastic point of view
一个奇幻而新颖的观点
No one to tell us no or where to go
没有人拒绝我们,告诉我们何去何从
Let me share this whole new world with you
让我和你分享这崭新的世界
一个崭新的世界
That's where we'll be
那是我们将到达的地方
A thrilling chase
一场令人颤抖的追寻
A wondrous place
一个神奇的地方
For you and me
为你我而存在
板凳
哇靠,猪脚,不是不是,是主角
地板
为卿的英文没有师傅的流利
别说,我中学就语文英文好,主要是数学,我一看到就脑袋大。
茉莉后面怎么不合唱了,全是我的声音
我的声音不大,也不怎么会唱这歌,没唱过,好久没听了,你突然发过来合唱邀请
我也没学,你唱的比我好,干脆后面你一人包了,我是配角。
我已经把我的声音开到了最大200
都很精彩!
演绎精彩!同贺钓叟生日快乐!